Dragsgatan 9-11, Norrköping

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider

 

Fastigheten har ett av Norrköpings absolut bästa läge. En modern fastighet byggd år 1991. Det finns 94 st lägenheter i storlekar från 2 rok till 5 rok. I alla lägenheter ingår det en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Alla lägenheterna har stora balkonger där en del är inglasade. Många av lägenheterna har utsikt över strömmen eller Folkparken. Hiss finns i alla trapphusen.

Det finns också en stor tvättstuga för stortvätt. Två moderna sopstationer med alla typer av sortering finns i fastigheten. En trevlig festlokal, övernattningsrum och bastu finns också för våra hyresgäster. Utemiljön är trevlig med två egna innergårdar med utsikt över strömmen. En mindre lekplats med sandlåda och lekredskap finns på en av gårdarna.

Telia FiberLan är indraget i alla våra lägenheter. Som hyresgäst  finns det tillgång till 17 st gratis TV-kanaler. Fler kanaler går att köpa till genom Telia.

Det finns parkerings- eller garageplatser att hyra.

Omgivningar. Fastigheten är belägen nära Folkparken, strömmen, Å-backarna, Campus-området och Industrilandskapet. Några minuters gångavstånd till Kungsgatan med restauranger, mataffärer och bussförbindleser.

Karta